Wij zijn creatief

Hoofd in de wolken, voeten op de grond

Over ons

Probeer te zien wat er niet staat

BLIKcommunicatie is een allround marketing- en communicatieadviesbureau. Houdt zich bezig met strategische inzet van tekst en beeld om bedrijven in het voetlicht te zetten. Daarbij veel aandacht voor het gevoel dat u als bedrijf wilt opwekken bij de doelgroep. Hoe wil ik dat er over mij gedacht wordt? En hoe komt dit naar voren in mijn tekst- en beeldgebruik?

Wij zijn thuis in

Copywriting

Advertenties, folders, webteksten, blogs…Wij schrijven teksten op maat voor alle doelgroepen en alle media.

Website-ontwikkeling

Wij denken graag mee over een passend website-ontwerp. Eenvoudige sites maken wij in eigen huis o.b.v. WordPress

Mobielvriendelijkheid

Uw website wordt niet goed gevonden via zoekmachines als deze niet mobielvriendelijk is. Wij helpen uw site graag omzetten.

SEO Analyse

Hoe hoog komt uw site als er op uw naam gezocht wordt? Vaak valt er nog veel te verbeteren.

Drukwerk

Wij maken graag brochures, posters, flyers, spandoeken, reclameborden e.d. voor u op in uw huisstijl.

Social Media

Zoek je doelgroep op via Social Media en breidt je netwerk uit. Wij laten zien hoe.

Hoe het allemaal begon...

BLIKcommunicatie is opgericht in 2010. Adaja den Dopper-Speet studeerde af aan de Universiteit in Nijmegen na de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Vanuit de behoefte om te werken met het oog op kwaliteit en niet op kwantiteit begon ze haar eigen bedrijf.

Een van de eerste opdrachtgevers was (en is nog steeds) Wegener Media, wat inmiddels is overgenomen door de Persgroep. Nog steeds schrijft Adaja met veel plezier redactionele artikelen voor ondernemers in de Provincie Gelderland.

In de vele gesprekken met ondernemers ontdekte ze dat er veel behoefte is aan iemand die je even bij de hand neemt en laat zien hoe je je hoofd boven water kunt houden anno 2016. “Het geeft veel voldoening om ondernemers een duwtje in de rug te kunnen geven zodat ze mee kunnen blijven komen. En nog vele jaren een zekere toekomst hebben in een steeds meer concurrerende samenleving met veeleisende consumenten.”

Ons werk

Tevreden klanten die u al voorgingen
Huize Poelzicht
  • Advertentie
Huize Poelzicht
  • Advertentie
De Persgroep
  • Copywriting
De Persgroep
  • Copywriting